Kievit Sport

Kievit Sport
27 augustus 2020 Ewald Waaijer

Bezoek website Kievit Sport

Op maandag 24 augustus van 17:00 tot 20:00 uur komt Kievit Sport langs bij De Gaarf Langeveen tijdens hun indoordagen clubtour. Kievit Sport is een sportwinkel in Hengelo die er alles aan doet om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Het team van Kievit Sport bestaat uit specialisten met veel kennis op het gebied van de juiste sportuitrusting voor jouw lichaam. Tijdens de indoordag komt het team van Kievit Sport samen met twee podotherapeuten van Voetencentrum Wender.

Op deze avond krijg jij een gratis individuele screening voor een van de aanwezige podotherapeuten. Deze screening bestaat uit een volledig functieonderzoek, een drukmeting en een videoanalyse. Naar aanleiding van deze screening geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen.

Op deze avond neemt Kievit Sport de nieuwste indoorschoenen- en accessoirescollectie mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie. Daarnaast is er die avond een winactie, waarbij je je volledige aankoopbedrag terug kunt winnen.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*